web analytics

Partners/ keurmerken

Landelijk leven wil niet alleen mensen laten groeien.
Maar wil ook zelf groeien door onze kennis en contacten met andere professionals te delen, we geloven in een goede samenwerking. We kijken daarom verder dan onze eigen (werk) plek en gaan samen met ouders, verzorgers, scholen en instellingen in overleg om te kijken wat iedere cliënt nodig heeft.
Wat zijn de mogelijkheden om samen de zorgvraag rond en sluitend te maken.

       HKZ logoHKZ logo klein

Het keurmerk van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onafhankelijk en betrouwbaar. Met het HKZ-keurmerk kunnen organisaties en praktijken laten zien dat zij serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat ze voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten, professionals en relevante stakeholders. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.

___ De SBB is het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de sectoren horeca, bakkerij, reizen, recreatie en facilitaire dienstverlening. De SBB blijft zich de komende jaren inzetten om ervoor te zorgen dat de branches de vakmensen krijgen die ze nodig hebben en (jonge) mensen een kans krijgen op de arbeidsmarkt.

Wij hebben ook regelmatig stageplakken, bel of mail ons voor de mogelijkheden

pactum Pactum is een organisatie voor jeugd- en opvoedhulp. Wij helpen kinderen, jongeren en hun ouders bij (complexe) opvoedings-, ontwikkelings- en gedragsproblemen. Jaarlijks doen meer dan 1.500 gezinnen in Gelderland en Overijssel een beroep op ons.
zoonosen Zoönosen zoals Q-fever (Q-koorts) en chlamydophilose zijn ziekten die van dier op mens overdraagbaar zijn. Steeds vaker worden kinder- en zorgboerderijen geconfronteerd met de vraag welk risico zij vormen. Om aan te tonen dat de Kinderboerderij Uden maatregelen neemt om zoönosen te voorkomen en de kans op besmetting te beperken, heeft de GD het Keurmerk Zoönosen uitgereikt.