web analytics

Zorgaanbod

 

Op onze zorgboerderij werken we met kleine vaste groepjes zodat we de cliënten gerichte zorg kunnen bieden en de cliënt weet wie er tijdens zijn/haar aanwezigheid zijn.
Zo’n vertrouwde omgeving geeft de cliënt de kans om vriendschappen te kunnen ontwikkelen.
Een keer extra komen tijdens een studiedag van school in vakantie of tijdelijk meer uren om de thuissituatie te ontzorgen is mogelijk.
Omdat de zorg voor onze cliënten niet ophoudt bij de voordeur of na 18.00 uur geven we ook thuisbegeleiding aan ouders/gezin, huiswerkbegeleiding en crisisopvang.

Wij willen als zorgboerderij een verlengstuk van thuis zijn , een veilige tweede haven waar het gezin op terug kan vallen.

Iedere deelnemer krijgt bij ons een planning zodat u weet wanneer er voor u plek is gereserveerd en het voor ons duidelijk is wie wanneer komt.
Voor iedere cliënt wordt een zorgplan opgesteld en twee keer per jaar met cliënt/ouders geëvalueerd.
Veel cliënten hebben geen vrienden in hun directe woonomgeving.
Wij vinden het erg fijn om te zien dat er op de zorgboerderij vriendschappen gesloten worden en dat deze buiten de zorgboerderij om worden voortgezet.

Wij willen graag meedenken in mogelijkheden en kijken of wij u van dienst kunnen zijn m.b.t. uw zorgvraag.
Wij bieden u zorg op maat waar dat nodig en noodzakelijk is.
Heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Overige informatie:

Voor vragen over onze zorgovereenkomsten, de privacyregeling en de klachtenregeling kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.